Šķiet, ka Need for Speed ​​2019 tiks atklāts šonedēļ

looks like need speed 2019 will be unveiled this week

Jā, nāk jauna Need for Speed, un tā nāk šogad. EA ir skaidri noteikusi plānus par jaunu ierakstu sacīkšu sērijā, taču izdevējs ir ārkārtīgi kluss par detaļām. Bet šķiet, ka informācijas sausums beidzot ir beidzies, jo tagad ir atpakaļskaitīšana, kas šonedēļ atklāj jaunāko Need for Speed.

The oficiālā Need for Speed ​​vietne šodien tika atjaunināta ar atpakaļskaitīšanu. Taimeris beidzas trešdien, 14. augustā, pulksten 5:00 PDT / 8:00 EDT / 13:00 BST. Tas ir vairākas dienas pirms Gamescom 2019, tāpēc konferencē var droši gaidīt vairāk no spēles. EA būs daļa no Geoff Keighley's pirms Gamescom pasākums 19. augustā , arī.



EA savā jaunākajā finanšu pārskatā oficiāli apstiprināja, ka konsole un personālais dators tiks laists klajā no šī gada 1. oktobra līdz 31. decembrim. (Tas pats izlaišanas logs attiecas arī uz jauno šāvēju Plants vs Zombies.)

Acīmredzamas mazumtirdzniecības noplūdes liecināja, ka šo nosaukumu varētu saukt par Need for Speed ​​Heat, bet tā šķiet, tie saraksti tika bruģēti kopā no spekulācijām un fanu izgatavotiem maketiem.

Ghost Games izstrādātāji ir izteikuši dažus komentārus par saviem plāniem NFS 2019, kas Reddit lietotāji ir noderīgi apkopojuši vienuviet. Īsi sakot, izskatās, ka tas atdarinās 2015. gada titula spēles stilu - tas noteikti nav iemīļotākā spēle sērijas kanonā, taču tas būtu nozīmīgs solis uz priekšu no atmaksāšanās.

Vai varat to palaist? Izpildiet PCGameBenchmark testu, lai redzētu, vai atbilstat NFS Siltuma sistēmas prasības .